Woningen Vaanpark fase 2 online

13 augustus '24

Kijk jij al uit naar de verkoop van Vaanpark fase 2? Dan hebben we goed nieuws! We zijn weer een stapje verder in de voorbereidingen. De individuele bouwnummers van fase 2 staan namelijk nu online op de website. Voeg jouw favoriete woning alvast toe aan je wensenlijst, zodat je goed bent voorbereid op de verkoop!

image alt

Bekijk de woningen

In de tweede fase van Vaanpark gaan er 54 appartementen in verkoop, variërend tussen de 49m2 en 68m2. De woningen zijn allemaal gesitueerd in het gebouw De Eik, waarbij je keuze hebt uit zes verschillende typen appartementen. Op de pagina woningen kun je het filter gebruiken om de woningen te bekijken. Bekijk vervolgens de kenmerken van de individuele bouwnummers. Leer de woningen kennen aan de hand van de beschrijving en bekijk de interieurs zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

Bekijk bouwnummers

Wensenlijst aanmaken

Heb je jouw droomwoning gevonden? Voeg deze dan eenvoudig toe aan je wensenlijst door op het ‘hartje’ te klikken. Zo ben je alvast goed voorbereid voor het moment dat de woningen in verkoop gaan. Dan kun je namelijk je favoriete bouwnummers vanuit het woningoverzicht óf vanuit de wensenlijst in het winkelmandje plaatsen. Naar verwachting gaat de tweede fase in september in verkoop.

Mijn Eigen Huis-account

Om je straks in te kunnen schrijven als de verkoop is gestart en om een woning te kopen, heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. In dit account kun je jouw favoriete woning(en) opslaan en tijdens de verkoop kun je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Bovendien vind je hier alle relevante documenten van jouw favoriete bouwnummers bij elkaar. Maak nu alvast een account aan zodat je dat straks niet meer hoef te doen.

Meer over Mijn Eigen Huis
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in Vaanpark? Bekijk het aanbod