Ontdek de sportieve kant van wonen in Vaanpark

26 juli '24

Een sportliefhebber? Dan is wonen in Vaanpark perfect voor jou. Met zijn groene omgeving en vele sportclubs in de buurt, is er altijd een sport die bij jou past. Meer weten over de sportieve kant van Vaanpark? Lees gauw verder.

image alt

Ontdek de beste sportclubs in de buurt

De omgeving van Vaanpark biedt veel mogelijkheden om jouw sport te beoefenen. Zo ga je naar de Mixed Hockey Club in Alkmaar om een balletje te slaan. Of meld je je aan voor een van de sportscholen op loopafstand zoals Gym 072 of Basic Fit. Meer een fan van water? Dan ontdek je de waterrijke omgeving van Heerhugowaard met kanovereniging Kanowaard of roeivereniging Ossa. Maar wist je dat je ook per sup het waterlandschap kunt verkennen? Dit doe je bij supschool Cup of Sup. Kortom, sportverenigingen zijn er in jouw nieuwe omgeving genoeg! 

image alt

Sporten in de natuur

Heerhugowaard is omgeven door groen en water. Dit leent zich dan ook perfect voor sporten in de buitenlucht. Een leuke manier om de omgeving te verkennen? Dat is de fiets. Heerhugowaard kent vele fietsroutes, die je langs de mooiste plekjes leiden. Zo ontdek jij gemakkelijk alles wat deze omgeving te bieden heeft. 

Is fietsen niet jouw ding? De omgeving leent zich ook geweldig om te wandelen en hard te lopen. Een mooie route vinden om te rennen? Gebruik een van de wandelroutes die het gebied kent. Zo vind je gemakkelijk een route met de juiste lengte door een mooie omgeving. Gegarandeerd dat jij vol nieuwe energie weer thuiskomt! 

Sporten in je eigen binnentuin

Wist je dat Vaanpark omringd wordt door een parkachtige omgeving? Deze omgeving leent zich perfect voor buitenactiviteiten. Als je woont in Vaanpark neem je dus gemakkelijk je yogamatje mee naar buiten. Of toch liever buiten een bootcamp doen? In het groen van Vaanpark kan het allemaal! 

Nieuwsgierig geworden naar wonen in Vaanpark? Neem eens een kijkje in het woningaanbod.

Bekijk woningen

Sport op de kaart

Wil je weten waar je nog meer kunt sporten in de buurt van Vaanpark? We hebben het voor je in beeld gebracht op de interactieve situatiekaart. Hierop kun je de sportverenigingen in de buurt terugvinden. 

Meet weten over voorzieningen? Naar voorzieningen
Nieuwsgierig naar de planning? Bekijk planning