Maak kennis met de nieuwe fase van Vaanpark

26 juli '24

Ontdek de volgende fase van Vaanpark. Na de succesvolle verkoop en aankondiging van de start bouw van gebouw De Linde, komt binnenkort gebouw De Eik in verkoop. De meeste van de 54 appartementen zijn vergelijkbaar aan die in fase 1. Met prachtige 2- en 3-kamer appartementen vind je hier altijd een appartement dat bij jou past. Maar aan gebouw De Eik wordt ook een nieuw type toegevoegd. Nieuwsgierig? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van het project.

image alt

54 nieuwe appartementen

Naar verwachting start de verkoop van fase 2 in september. In deze nieuwe fase vind je 54 prachtige appartementen. Variërend tussen de 49m2 tot 68m2 is er altijd een appartement dat bij jouw woonwensen past. Wonen in Vaanpark betekent wonen midden in het park. In deze groene omgeving kom jij echt tot rust. De koopsommen starten vanaf ca. € 245.000,- v.o.n.

image alt

Binnenkort beschikbaar

Bij gebouw De Eik heb je keuze uit een van de zes verschillende typen appartementen. Sommige zelfs inclusief privé parkeerplaats en/of eigen externe berging. Wist je dat alle appartementen aangesloten zijn op stadswarmte? De aankomende periode zal er meer informatie beschikbaar komen over het project en zoals het er nu uitziet start de verkoop naar verwachting in september. Wil jij geïnformeerd blijven over de definitieve verkoopdatum en koopsommen? Houd ons nieuwsoverzicht in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

image alt

Toewijzing

Zodra de woningtypes online staan, kun je je aanmelden voor deze fase. Mocht je interesse hebben, meld je dan zo spoedig mogelijk aan. De aanmelding voor deze betreffende fase kan namelijk meespelen bij de toewijzing van de woningen.

Lees meer over de toewijzing en criteria op de pagina 'toewijzing'. 

Toewijzing
Meet weten over de planning? Naar planning
Bekijk de woningen welke woning kies je?