Definitieve prijzen Vaanpark fase 2 zijn bekend!

15 augustus '24

Binnenkort gaan de 54 nieuwbouwappartementen type Eik in Vaanpark fase 2 in Heerhugowaard in verkoop. De diverse appartementen kon je al individueel bekijken, met prijsindicaties per woningtype. Nu zijn ook definitieve prijzen per bouwnummer bekend. Goed voorbereid zijn op de verkoop? Voeg jouw favoriete woning alvast toe aan je wensenlijst en doe een financiële check.

Kijk en vergelijk

Voldoen meerdere appartementen aan jouw wensen? Met de vergelijken functie kun je verschillende woningen naast elkaar zetten en vergelijken. Jouw uiteindelijke droomwoning voeg je vervolgens toe aan je wensenlijst door op het hartje te klikken.

Bekijk en vergelijk alle appartementen
image alt

Doe een financiële check

Nu je de individuele appartementen en hun definitieve prijzen kunt bekijken, kun je ook zien welke appartementen er binnen jouw budget vallen. Wij raden je aan om een financiële check te doen.

Een financieel adviseur helpt je bij jouw persoonlijke financiële mogelijkheden en je vergroot je kans op een woning bij de toewijzing als je een financiële check uploadt. Dit kan zodra de verkoop is gestart.

Meer over de Financiële check

Planning

Op dit moment zijn we druk bezig met het verzamelen van alle contractstukken. Zodra deze gereed zijn, kunnen de appartementen type Eik in verkoop. Naar verwachting start de verkoop in september 2024. Belangstellenden die zich hebben geabonneerd op de nieuwsbrief ontvangen automatisch bericht, zodra hier meer over bekend is. 

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Een nieuwbouwwoning kopen? Zó werkt het!