Dit zijn de culinaire hotspots in Heerhugowaard

20 juni '24

Wil jij een hapje eten buiten de deur of ben je toe aan een gezellige borrelavond met vrienden? Dan kun je in Heerhugowaard op verschillende plekken terecht! Zie jij na 15 minuten Googelen door de bomen het bos niet meer? Dat snappen we. Daarom zetten wij de leukste plekken voor je op rij!

Hip en happening

In Heerhugowaard vind je verschillende hippe hotspots! Neem je vrienden mee naar een van deze plekken en we garanderen je een gezellige avond.

BIRIBIRI streetfood

(Middenweg 176)

BIRIBIRI, finger-licking good food: dat is de slogan van deze plek! En als je de smaakvolle en kleurrijke gerechten ziet, loopt het water je direct in de mond. Vul je tafel met hapjes, ijskoude biertjes en dazzling cocktails. Hier vind je de beste streetfood: van Azië tot aan Zuid-Amerika én alles wat daartussen ligt!

Brass

(Middenweg 200b)


In het oude centrum van Heerhugowaard vind je het gezellige en zeer knusse restaurant Brass. Met een groot terras (overdekt en verwarmd), kun je hier het hele jaar door buiten zitten. Bijvoorbeeld tijdens de lunch, met een borrel of bij een simpel óf uitgebreid diner. Eigenlijk kun je hier op ieder moment van de dag terecht!

Plein 8

(Stationsplein 8)


Op zoek naar een leuke lunchspot? Plein 8 is de place to be! Of je nu zin hebt in een vers belegd broodje, een gezonde salade of een warme soep: er is voor ieder wat wils. En voor de ontbijtliefhebbers: Plein 8 kent een All Day Breakfast, waarbij je de hele dag door kan genieten van een ontbijtje, yum!

lunch

Uitgebreid dineren

Heb je iets te vieren? Of heb je gewoon zin in een uitgebreid diner? We got you! In Heerhugowaard zijn er verschillende restaurants waar je een avond kan neerstrijken.

Bij Rembrandt

(Middenweg 87)


Eetcafé Bij Rembrandt heeft echt een huiskamersfeer. Met een uitgebreide menukaart, zit er altijd een passende keuze bij! En wat ook goed is om te weten: voor 37,50 euro kun je gebruik maken van het 3-gangenkeuzemenu. Eet smakelijk!

La Cubanita

(Parelhof 114)

Que rico! Een avondje tapas, wie houdt daar nou niet van? En dan zit je bij La Cubanita helemaal goed. Zet de tafel vol met de smakelijkste Spaanse hapjes, drink er een cocktail bij en jij gaat met een goed gevulde maag weer naar huis. Viva la tapa! 

Stroming

(Coolplein 6)

Ben je op zoek naar een modern restaurant? Stroming heeft alles! Naast dat je er terecht kunt voor een lekkere lunch of diner, bieden ze ook verschillende culinaire belevenissen aan. Kies bijvoorbeeld voor de high tea, high wine óf high cocktail. Do we need to say more?

La Brocca

(Middenwaard 89)


Buonasera, Italy is calling! Geniet van de authentieke smaken van de Italiaanse keuken bij La Brocca. Je vindt het restaurant aan het water op de Middenwaard. Hartje centrum dus! Of het nu pizza of pasta is: hier zit je altijd goed! Buon appetito!

  Wonen in Heerhugowaard
  Voorzieningen in de buurt